I. Jótékonysági Padbol Torna

A 2021. november 14-én Budapesten a Tomori utcai pályán került megrendezésre az első Jótékonysági Padbol Torna.

A 2021. november 13-án Budapesten a Tomori utcai pályán a Padbol Győr szervezésében került megrendezésre az első Jótékonysági Padbol Torna.

Focis, padbolos összefogás a gyerekekért.

Összefogtunk mi padbolosok. A sportág hazai képviselőiként a magyar labdarúgó-válogatott játékosainak segítségével újabb lendületet adtunk a Plüss Kommandónak.

Az elmúlt napokban Győrben és Budapesten rendeztünk jótékonysági tornát, amelyen befolyt összegből a Miskolci Koraszülött Intenzív Osztályt kívánjuk támogatni. Győrben hatalmas érdeklődés mellett rendeztük meg a tornát, Budapesten pedig nagy örömünkre a fiatal korosztályt is sikerült megmozgatni.

„Jó volt látni, hogy a padbol tornán mindenki mennyire segítőkész. A felajánlott nevezési díjakon kívül külön is lehetett adományozni. A felajánlások gyűjtése itt még nem ért végett, ne feledkezzünk meg arról, hogy még hátra van a licit a magyar labdarúgó-válogatott mezéért és labdájáért, amelyet Szalai Attila ajánlott fel”

A szervezők a Giraffe Shuttle életmentő inkubátor vezérlőre gyűjtenek, amellyel a Miskolci Koraszülött Intenzív Osztály működését kívánják támogatni. „A készülék 16 millió forintba kerül, ennek már picivel több, mint a fele megvan. Bízunk benne, hogy belátható határidőn belül sikerül a küldetésünk, azaz meglesz a teljes összeg a készülékre.”

Állj Te is egy jó ügy mellé! Licitálj te is Szalai Attila válogatott magyar focista mezére, amit az egész válogatott dedikált és támogasd vele a miskolci kórház pici hőseit!

https://www.facebook.com/plusskommando/posts/656522419091082